Eyyübiye’de Yeni Bir Yaşam Parkı Daha Tamamlandı

Eyyübiye’de Yeni Bir Yaşam Parkı Daha Tamamlandı

GÜNCEL 

Bülten No: 038 3 Mart 2024

Eyyübiye’de Yeni Bir Yaşam Parkı Daha Tamamlandı

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yenice ve Osmanlı Mahalleleri arasında kalan bölgede inşa edilen Kito Deresi Yaşam Parkı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Aydınlatma, sulama, ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmaları tamamlanan parkın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı müjdesini verdi.
Yoğun seçim çalışmalarının yanında belediyenin hizmet ve yatırımlarını da takip eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gece yarısı soluğu çim ekim işlemleri tamamlanan Kito Deresi Yaşam Parkı’nda aldı. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Kuş, burada yapılan çalışmaları inceleyerek, imalatların hızla tamamlanması için talimat verdi.

 

 

 

 

 

Geçen yıl tamamlanmak üzere iken 15 Mart’ta yaşanan sel afetinde büyük oranda hasar gören park projesinin yeniden yapılarak hizmete sunulmaya hazır hale getirildiğini belirten Başkan Kuş, “Hem Osmanlı hem de Yenice Mahallemize park sözümüz vardı. Parkımızın yapımı tamamlandı, çimlerimiz ekildi. Kısmet olursa 15 güne kadar çimlerimiz yeşerecek, çocuk oyun gruplarımız, fitness aletlerimiz, bank ve kamelyalarımızla burayı Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden, Kito Deresi’ndeki parkımız Eyyübiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

 

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da, “Kito Deresi’ndeki bu park, halkımıza yaraşır bir park olmuş. Başkanımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

22.000 metrekarelik alana sahip park alanı içerisinde, spor kompleksi, çocuk oyun alanları, kitap otağı, fitness aletleri, kamelya ve banklar gibi detaylar yer alıyor. Sosyal donatıları etaplar halinde tamamlanan Kito Deresi Yaşam Parkı’nın bir bölümünde de kapalı semt pazarı yer alacak.

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/wwUaqoQcxNo
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-gTLjuotIMw

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

Related posts